Sarina Vercammen

Ik ben Sarina Vercammen, mama van 2 kleine deugnieten en gepassioneerd door reizen en kinesitherapie.

In 2014 ben ik afgestudeerd als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie optie sport aan de KULeuven. Daarnaast heb ik in 2015 nog een postgraduaat diploma behaald in de manuele therapie.

Omdat het als kinesitherapeut noodzakelijk is om de nieuwste therapie├źn op de voet te volgen, school ik me geregeld bij. Zo heb ik cursussen gevolgd voor o.a. dry needling en medical taping. Zo tracht ik ook elk jaar te voldoen aan de accreditatie voorwaarden van pro q kine.

Sinds maart 2017 ben ik ook gecertifieerd om manuele lymfedrainage Ad Modum Vodder toe te passen.

2020 was een druk jaar waarin ik mijn diploma zwangerschapsbegeleiding: pre- en postnatale kinesitherapie behaalde en ook voor het eerst mama werd van mijn zoontje Noah. In 2022 werd ik voor de tweede keer mama van mijn dochtertje Naeva.

Verder ben ik bij het Schoudernetwerk Vlaanderen aangesloten omdat ik een bijzondere interesse heb in de revalidatie van de schouder.

Momenteel ben ik bezig aan mijn twee jaar durende postgraduaat pelvische re-educatie en perinatale kinesitherapie (2024-2025).

Praktische gegevens:

RIZIV-nummer: 5-42565-53-527
Ondernemingsnummer: 0555 690 531

Conventiestatus: Gedeconventioneerd
Rechtsvorm: Onderneming Natuurlijke Persoon

Beroepsvereniging: Vereniging MLDV - Vereniging voor manuele lymphedrainage - Meer informatie...
Bevoegde toezichthoudende authoriteit: Provinciale Geneeskundige Commisie - Pelikaanstraat 4, 2018 Antwerpen